NVVT
Aangesloten bij de NVVT

Wat is handmassage

Handmassage is een zachte ontspannende vorm van massage die ontwikkeld is vanuit de sportmassage, shiatsu en de handreflexologie. De massage duurt ongeveer 30 minuten.
Het is een massage die gericht is op algehele ontspanning.

Deze vorm van massage wordt ook met veel goede resultaten toegepast in het Gemini ziekenhuis in Den Helder.

 

Handmassage bij Tandheelkundig Centrum Abcoude

handmassageIn samenwerking met Tandheelkundig Centrum Abcoude, Holendrecht 29A 1391 VT Abcoude, is er de mogelijkheid om een handmassage te krijgen.

Vindt u of uw kind een bezoek aan de tandarts een angstige aangelegenheid, dan kunt u een afspraak maken om voorafgaande aan de behandeling door de tandarts of mondhygiëniste een ontspannende handmassage van mij te krijgen.

Samen met de tandartsen en mondhygiënistes ben ik aan het verkennen of bij iedereen met angst voor de tandarts, een handmassage voorafgaand aan de behandeling, ervoor zorgt dat u meer ontspannen in de stoel bij de tandarts of mondhygiëniste plaatsneemt.

Voor informatie of het maken van een afspraak kunt u zich wenden tot Paulien, de mondhygiëniste in de praktijk tel. 0294-283102.

U kunt ook rechtstreeks contact met mij opnemen via tel. 06-33289808 of via email info@heleenboot.nl. Graag geef ik u verdere informatie.

Copyright (C) 2014 -  - Kat Design